[photo] perkahwinan rozita che wan | macam macam ada

[photo] perkahwinan rozita che wan

 walaupun tanpa mekap yang tebal, rozita che wan nampak manis bergaya. tapi pernahkah kita melihat gambar rozita xhe wan sebelum bergelar artis? mungkin juga gambar perkahwinan nya yang lepas. sebut pasal rozita che wan, pasti ramai yang ingin tahu. maklum la, rozita che wan merupakan artis janda paling hot masa kini. jom saksikan gambar kahwin rozita che wan yang lepas.

18 comments:

AkuMuzikFilem said...

Siapa laki tu sekarang?

nur baizura said...

lain dowh muka kak rozita...panggil kak ok kot?

DeQdEq said...

lain je muka rozita dulu dan sekarang

Maria said...

very sweet and beautiful.

Tasha said...

gambar atas tu bukan tanpa make up. tapi dia make up simple jer....

isha said...

wow comeinya gmbar akak..dulu dan kini still cantik..

cik azeya said...

cantiklah die. :)

fish fairy said...

cantik.muka dia dulu dan skrg same.cuma trend mekap time dulu2 over so nmpk berbeza.skrg lg cun..

capix cullen said...

syial la puiii

Anonymous said...

rugi la suami die 2...mlepas istri yg cntik

Anonymous said...

pendapat saya, gambar sekarang lg cantik dan menarik. entah bila lah dapat date ngan dia.

Anonymous said...

Teknologi skrg menghalalkan matlamat si pemakai..

mayangsayang said...

psst mintak izin pinjam gambo rozita sat na...

suzie rahman said...

wah lain erk

CikguRose said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

dulu muka lain
sekarang lain hidung pun mancung
muka dia nampak sangat cucuk botox!!!! hahhahahahahahahahhahahha

Anonymous said...

Ha ha ha nmpak sngt muka tiruan.botox je lebih.

Anonymous said...

Menurut kajian saintifik org yg memakai borox 90% umor nya lebih pendek dari yg tdak memakai nya di sebabkan bahan kimia yg ada d dlm botox itu mengalir perlahan2 kedlm tubuh kita.wallahualam.

Post a Comment