[photo] Red Carpet Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 | macam macam ada

[photo] Red Carpet Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011

Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011 telah diketahui umum. Shaheizy Sam telah dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular untuk tahun ini. tahniah di ucapkan. Jika mjlis besar-besar begini, pasti ramai artis yang bergaya di red carpet.

Gambar red carpet anugerah bintang popular berita harian 2011 kali ini memang menakjubkan. Credit to www.budiey.com. Pelabgai artis tampil menawan seperti Mia Sara Nasuha, Fasha Sandha, Irma Hasmie, Ning biazura dan ramai lagi. Jom lihat gambar fesyen red carpet Anugerah Bintang Paling Popular 2011















4 comments:

nabilah_2908 said...

cantik lah baju LJ (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
REQUEST SI DD

Anonymous said...

emmm artis melayu memang dah macam artis barat

zunika said...

wow cantik le feshen2 artist kite...
tapi ada yg sexy tu yg x best sgt

my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah anugrah bintang popular berita harian live sila pilh tv3

Post a Comment