[photo] Rozita Che Wan Sebagai Duta Safi Rania Gold | macam macam ada

[photo] Rozita Che Wan Sebagai Duta Safi Rania Gold

Makin murah rezeki Rozita Che Wan sejak dikatakan artis wanita paling menarik di Malaysia. Kini Rozita Che Wan dilantik menjadi duta untuk Safi Rania Gold. Memang berbaloi dijadikan duta, dengan keanggunan Rozita Che Wan yang tidak dimakan usia.

Tahniah buat Rozita Che Wan kerana dilantik menjadi duta untuk Safi Rania Gold. Jom kita saksikan antara gambar-gambar Rozita Che Wan beraksi sebagai duta Safi Rania Gold



3 comments:

sabree hussin said...

jadi duta produk lagi dia ni

Ana admi said...

santek bngat

Anonymous said...

dulu dia pramugari mas, dia agak cun la sebab putih..tambah lagi dengan make up and proper styling...

tapi kalau korang ada tengok gambar dia yang original natural without make up, dia biasa je, cuma dia putih gebu, dan hidung dia nampak macam dah mancung sikit berbanding 10 tahun lepas....

aku bukan dengki, aku sendiri suka benda2 cantik tapi kalau tak asli tak guna jugak... dah inject botox, collagen...tu bukan natural beauty lagi namanya... tu plastik....

kalau rozita tak ubah apa, alhamdulilah... tapi aku rasa lain sangat rupa dia...

~Ex Mas Stewardess

Post a Comment